Plàstic 100% reciclat

L’any 2015 a l’Estat espanyol, amb l’esforç de totes les comunitats autònomes, els ciutadans van reciclar un total de 1.300.399 tones, amb una taxa de 12,7 kg./hab. una xifra mai assolida anteriorment. Amb un 74,8 % dels envasos reciclats, dels quals un 86 % provenen dels residus municipals, i un 14 % procedents de les recollides selectives en àmbit privat, és a dir, comercial i industrial.

S’han disminuït 1’2 milions de tones de CO2 a l’atmosfera, s’ha reduït la despesa d’energia en 4,6 milions de MWh, s’han estalviat 24,8 milions de metres cúbics d’aigua i reduït 1,3 tn de matèria prima.

Dia a dia es va avançant cap a l’objectiu que marca la Unió Europea per al 2020 amb el 50% del reciclatge de totes les fraccions, i que marca també un 80% de reciclatge dels envasos.

Cada any es destinen molts esforços i recursos, tant econòmics com humans, només Ecoembes, ja ha fet més de 400 campanyes de sensibilització i reforç, això sense comptar campanyes que realitzen altres organismes com l’Agència de Residus, Diputacions, Consells Comarcals, Mancomunitats o Municipis.

Llavors…
Perquè el nostre Mobiliari Urbà, el mobiliari dels nostres pobles, les nostres ciutats no el posem amb Plàstic Reciclat?

Si tots ens esforcem a reciclar els envasos, si eduquem a la ciutadania i als més petits, establint pautes tant de consum responsable com de selecció i reciclatge a les llars, per ser conseqüents, perquè els elements que introduïm a les nostres ciutats, com bancspapereresjardineresvallats, etc. no ho fem amb plàstic reciclat? No creieu que seria el tancament del cercle?

A més… una dada molt important… aquest mobiliari urbà, es realitza amb material totalment reciclat en la seva totalitat, el 100%, amb plàstic que els sistemes de reciclatge i reutilització rebutgen. Per tant, aprofitem aquells residus que no tindrien una segon vida útil.

T’aviso…si estàs llegint aquestes línies…ja no hi ha volta enrere…els teus bancs, les teves papereres, ja res ho veuràs igual…encara no estàs convençut?

Tranquil…et donaré més motius..

Contacta amb nosaltres