Legal – plasticreciclat.cat

L’objectiu primordial de la pàgina web de PLASTICRECICLAT és oferir a tots els usuaris una àmplia informació sobre la nostra empresa i les seves activitats. Els continguts i informació que s’inclouen no substitueixen aquella altra informació que per produir els seus efectes jurídics necessita legalment de la seva aprovació per part de la nostra empresa.

PLASTICRECICLAT, d’acord amb l’estat actual de la tecnologia, no pot garantir que la pàgina web ni el servidor estiguin lliures de virus i en aquest sentit no es fa responsable dels danys que es puguin originar per l’accés a la pàgina web. No obstant això, la pàgina web compta amb les mesures de seguretat adequades.

Aquesta pàgina web, així com els seus continguts, texts, imatges, fotografies, aplicacions informàtiques, codis font, així com qualsevol altre material o element inclòs en la mateixa són propietat de PLASTICRECICLAT, qui es reserva la facultat de modificar, substituir, ampliar continguts, informacions o aplicacions d’aquesta pàgina web. L’ús d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació dels termes i condicions d’ús aquí.

En cas de precisar qualsevol aclariment, informació, suggeriment o queixa, pot adreçar-se a:

Carbonell Urban Services, S.L.

Ed. Business Center Sabadell Carrer Girona, 107-109 despatx 2
08203 Sabadell | Barcelona | T. (+34) 609 77 81 95

Els usuaris poden exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que els atorga la vigent Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) sol·licitant-ho personalment, prèvia identificació, per correu, fax o correu electrònic a info@plasticreciclat.cat.

Avís legal en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i la Llei Orgànica de Protecció de Dades.